Home > Infiintare firma > Infiintare Firma – Agentie imobiliara

Infiintare Firma – Agentie imobiliara

Infiintare Firma – Agentie imobiliara

Cabinetul nostru de avocatura ofera posibilitatea de a va infiinta o firma noua in domeniul imobiliar.

Aceasta poate fi de tip Societate Comerciala cu Raspundere Limitata sau Societate pe Actiuni.

Aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere la infiintarea unei societati comerciale care are ca obiect principal de activitate Agentie imobiliara:

 • Denumirea societatii comerciale.
 • Numarul de asociati sau de actionari care participa la infiintarea firmei (functie de tipul de societate pe care il alegeti).
 • Alegerea sediului social al firmei.
 • Infiintarea unui punct de lucru la care sa desfasurati activitati (optional).
 • Obiectul principal de activitate: Cod CAEN: 7031 Agentii imobiliare

  Detalii :Aceasta clasa include: – serviciile de intermediere pentru cumpararea, vanzarea sau inchirierea bunurilor imobiliare.

 • Obiectul secundar de activitate:
 • Cod CAEN: 7011 Dezvoltare (promovare) imobiliara
  Detalii :Aceasta clasa include: – dezvoltarea proiectelor imobiliare:reunirea mijloacelor financiare si tehnice in scopul construirii de imobile de locuit (rezidentiale) sau cu alta destinatie (nerezidentiale).
  Exceptii:Aceasta clasa exclude: – dezvoltarea si construirea proiectelor imobiliare de catre o unitate de constructii, vezi 45.2

  Cod CAEN: 7012 Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii
  Detalii :Aceasta clasa include: – serviciile de cumparare si vanzare a proprietatilor imobiliare cum sunt: . cladiri de locuit (rezidentiale); . cladiri cu alta destinatie (nerezidentiale); pamant.

  Cod CAEN: 7020 Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate
  Detalii :Aceasta clasa include: – serviciile de inchiriere sau leasing imobiliar: . apartamente sau alte cladiri de locuit; . cladiri nerezidentiale, inclusiv pavilioane expozitionale; . terenuri.
  Exceptii:Aceasta clasa exclude: – operatiuni de servicii pentru hoteluri, pensiuni, campinguri, campinguri pentru rulote si altele de uz nerezidential sau pentru sejururi de scurta durata, vezi 55

  Cod CAEN: 7032
  Denumire:Administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract
  Detalii :Aceasta clasa include, de asemenea: – activitatea agentiilor de colectare a chiriilor; – administrarea utilitatilor, activitatile de paza si activitatile legate de: . urmarirea functionarii utilitatilor; . curatenie si intretinerea cladirilor; . controlarea sistemelor de incalzire centrala, aerisire si climatizare; . executarea de reparatii usoare; – activitatea de administrare a parcurilor industriale.

 • Repartizarea beneficiilor si pierderilor.
 • Numirea administratorului.
 • Tipul de impozitare la care doriti sa susbscrieti : 2,5% pe venit sau 16% pe profit.
 • Daca doriti sau nu sa platiti TVA, in conditiile legii.
 • Daca doriti sa platiti TVA puteti alege sa-l achitati lunar sau trimestrial, in conditiile legii.
 • Modalitatea prin care doriti sa achitati impozitul catre stat, rezultat in urma desfasurarii activitatii societatii comerciale nou infiintate.
 • Ce trebuie sa fac pentru a infiinta o Agentie imobiliara?

  Tot ce trebuie sa faci ca sa infiintezi o firma noua este sa ne contactezi si sa ne aduci actele din lista de mai jos, de restul ne vom ocupa noi!

   Acte necesare la prima întâlnire pentru infiintare firma: Cartea de identitate, Buletinul sau pasaportul asociatului sau asociatilor care urmeaza sa infiinteze firma noua precum si a administratorului firmei;

   Actul de proprietate al sediului firmei noi infiintate împreuna cu cartile de identitate ale proprietarilor;

   Societatea poate detine spatiul pentru sediu social fie în baza unui contract de închiriere fie în baza unui contract de comodat;

   Contractul de închiriere în ambele variante de mai sus se încheie dupa ce noi vom face rezervarea numelui societatii si ati semnat actul constitutiv al firmei;

   Actul de proprietate poate fi un contract de vânzare-cumparare, contract de construire, contract de donatie, autorizatie de constructie însotitaa de un proces verbal de receptie semnat de primarie si actul de proprietate al terenului.

  Atentie: Oferim consultanta pentru obtinerea tuturor avizelor de functionare necesare

  Infiintare firma , , , , , , , , ,

  1. Andras Gyorgy-Bela
   April 26th, 2012 at 23:41 | #1

   Buna ziua,

   As dori, in urmatoarele luni, sa fac pasii necesari pentru a infiinta o agentie imobiliara. Daca este posibil, as dori sa aflu la ce investitie trebuie sa ma astept in ceea ce priveste onorariul dumneavoastra. De asemenea, daca este posibil sa imi recomandati o solutie pentru partea de contabilitate, v-as fi recunoscator.

   Cu stima,

   Andras Gyorgy-Bela

  2. Constantin Utoi
   May 5th, 2012 at 05:01 | #2

   Buna ziua,

   AS DORI SA STIU CARE SUNT COSTURILE TOTALE PT. INFIINTAREA UNEI AGENTII IMOBILIARE SI I CAT TIMP SUNT GATA TOATE ACTELE SI POT SEMNA PRIMUL CONTRACT

   MULTUMESC,

   CONSTANTIN UTOI

  3. mihaela
   June 17th, 2012 at 10:12 | #3

   Doresc sa stiu care sunt costurile infiintarii unei agentii imobiliare, daca pot sa functionez ca si sediu social in locuinta mea proprietate si/sau trebuie sa mai am un alt sediu si foarte important daca pot sa fiu doar eu manager, administrator si agent.Va multumesc!

  4. Mangeac Florin
   January 17th, 2013 at 08:06 | #4

   Buna ziua.

   Doresc sa stiu care sunt costurile infiintarii unei agentii imobiliare, si daca e cazul care ar fi avizele necesare pt a functiona.

   Multumesc

  5. Daniela
   March 2nd, 2013 at 09:49 | #5

   @Mangeac Florin
   Buna seara,

   Va rog frumos, puteti sa-mi spuneti daca ati aflat care sunt costurile si avizele pentru o agentie imibiliara?

   Multumesc,
   Daniela

  1. No trackbacks yet.